Arriba el 3×3 del CB Llagostera!

Un any més, arriba el 3×3 organitzat pel CB Llagostera, una molt bona oportunitat per gaudir del bàsquet i alhora fer baixar els turrons! La cita serà el proper dissabte 5 de gener de 2019.

3x3 CB Llagostera

Enguany, augmentem les categories participants respecte a l’any passat, per tal d’abarcar des de categoria Pre-Mini (2009-2010) fins a Sènior.

La competició serà mixta, amb la qual cosa s’hi podran inscriure equips amb mescla de nois i noies.

En quant a les categories, l’equip participarà a la categoria del participant més gran de l’equip. És a dir, si a un equip hi ha un participant amb edat de Mini juntament amb 2 companys d’edat Pre-Infantil, la categoria a la que participaran serà la de Pre-Infantil.

Per tant, la competició també està oberta a nens i nenes nascuts després de 2010 que vulguin participar a la competició Pre-Mini, tot i que el recomanable és que els nascuts més tard de 2011 esperin un any més a participar a la competició, doncs la diferència de físic en aquestes edats és significativa.

El preu per participant és de 3 € des de Pre-Mini fins a Cadet (nascuts de 2003 a 2010), i de 5 € des de Júnior fins a Sènior (nascuts abans del 2003). La raó per la qual divergeix el preu entre unes categories i les altres és el premi obtingut per l’equip guanyador, que serà diferent en funció de la categoria.

Tots i totes les participants rebran un obsequi a càrrec del CB Llagostera, i els equips guanyadors obtindran un premi exclusiu, que anunciarem al llarg dels propers dies!

Les inscripcions poden dur-se a terme a través del correu electrònic infocbllagostera@gmail.com, adreça a través de la qual podeu demanar més informació també, en cas que ho necessiteu. També respondrem als vostres dubtes a través de les xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram).

Les dades que s’han d’enviar per correu per formalitzar la inscripció són les següents:

  • Nom de l’equip
  • Nom complet de cada jugador/a (de 3 a 5 jugadors/es per equip)
  • Any de naixement de cada participant

El límit d’inscripció és dijous 3 de gener, a les 23.59 hores, per a realitzar el calendari de competició divendres 4. El pagament es durà a terme a l’entrada el mateix dia del 3×3.

L’inici del 3×3 tindrà lloc entre les 9 i les 10 del matí, i la finalització anirà en funció del nº d’equips inscrits, sense sobrepassar les 4 de la tarda.

Esperem que gaudiu, un any més, del 3×3 de Llagostera!

Leave a Reply