Cadet Femení: BC Fontajau 42 – CB Llagostera 65

Partit contra un rival que estava per sobre nostra a la classificació. Sabíem que no seria un partit fàcil i que hauríem de donar més del 100% de nosaltres mateixes. Així, davant la consigna de seguir superant-nos per superar al rival les jugadores han sortit molt concentrades des d’un inici el qual ens ha permès agafar l’avantatge de 20 punts abans d’arribar a la mitja part.

El treball grupal, l’agressivitat defensiva, el joc per espais i la comunicació (molt treballada aquesta setmana) ens ha ajudat a ser constants gairebé els 40 minuts de joc, fet que s’ha vist reflectit durant tot el partit. Així mateix, el fet de no abaixar els braços en un moment en què les de Fontajau han apretat (fent-nos un parcial de 6-0) ens ha permès tornar a agafar la diferència que portàvem inicialment.

Tanmateix, m’agradaria destacar que, aquells moments més ajustat hem estat un equip tant dins com fora de la pista; animant les jugadores de la banqueta en tot moment.

Finalment, m’agradaria destacar l’actuació de l’Anna Carlón (preinfantil) que, una vegada més, ens ha donat un cop de mà, tant en atac com en defensa.

 

 

Text: Núria Rabassa

Leave a Reply