Cadet Femení: Bisbal Bàsquet 55 – CB Llagostera 72

El Cadet Femení va visitar la pista del Bisbal Bàsquet i va aconseguir la victòria per 55 a 72.

Partit d’alts i baixos. Vam començar el partit amb una gran actitud defensiva que ens va permetre agafar una distància de 30 punts al segon quart. No obstant això, el desgast físic de les jugadores, una baixada de braços evidents i, el fet de deixar de jugar com a equip, van fer que les de casa retallessin força el marcador. Tot i això i, davant d’aquesta evidència, no vam deixar que ens atrapessin doncs, ens vam adonar que defensant amb l’actitud i l’esforç amb el qual havíem començat, podíem obtenir un resultat positiu. Quan faltaven quatre minuts, les rivals es van posar a només vuit punts fet que ens va obligar a gastar el temps mort que ens quedava per tal de transmetre aquesta actitud i esforç que havíem perdut durant el partit.

I així va ser. Després de tornar a treballar sota el nostre ABC durant els 4 minuts que quedaven vam obtenir un resultat positiu. Resultat que ens porta a classificar-nos a B1 essent l’equip amb millor coeficient de la categoria.

Una vegada més, vull felicitar a les jugadores que, per una banda, han fet un pas endavant i no han deixat de lluitar davant d’un partit disputat (pas endavant respecte al primer partit) i, per altra banda, perquè elles són les que amb treball constant, actitud, esforç i autoexigència han aconseguit els resultats que hem obtingut i, en conseqüència, la classificació a B1.

 

 

Text: Núria Rabassa

Leave a Reply