Cadet Femení: CB Llagostera 53 – CB Banyoles 46

Partit que sabíem que seria difícil d’afrontar. Sota el precedent d’un primer període per 9 – 14 les llagosterenques es van posar les piles i, ajustant, un parell d’aspectes defensius i ofensius vam aconseguir arribar a la mitja part amb un marcador favorable de 21 a 18.

I així va ser tot el partit, punts amunt, punts avall, lluitant per part dels dos equips i, penalitzant el mínim error tant per un costat com per l’altre.

Tot i així, no ens vam venir abaix i, sabent controlar el joc en tot moment (a vegades volíem córrer i d’altres volíem parar el ritme) vam poder arribar a falta de 3 minuts amb un marcador favorable de 48 a 40. Aquesta avantatge, treballada i aconseguida mica en mica al llarg dels 40 minuts ens va permetre arribar amb el marcador final de +7.

Se’ns dubte va ser un partit on vam mostrar la millor cara que tenim; les ganes de superar-nos i l’exigència que ens caracteritza va sortir per part de totes i cadascuna de les jugadores durant els 40 minuts de joc, fet que ens va permetre tenir aquest resultat favorable.

De nou, felicitar a les jugadores que van aprendre a portar els ritmes de partit, a prendre decisions i a treballar en equip en tots els moments, per aconseguir un resultat positiu.

També agrair a la grada que, se’ns dubte, va ser el jugador número 6 a pista i va ser totalment partícip de cada situació de joc.

Text: Núria Rabassa

Leave a Reply