Cadet Femení: CB Llagostera70 – CE Palamós Blau 56

Partit contra el primer classificat invicte del grup. Sabiem que se’ns presentava un partit complicat, ajustat i difícil d’obtenir un resultat positiu ja que ens enfrontàvem contra un dels millors equips del grup que, pel moment, anava incivte obtenint molt bons resultats.

No obstant això, amb sota el control de nervis i pressió per jugar aquest partit vam marcar la consigna que, independentment del resultat, haviem de donar un pas més en tot allò que sabem fer.

Simplement haviem de fer el 4t entrenament de la setmana, jugant com ho fem als entrenaments, prenent decisions i buscant millores en el nostre joc. Així, vam sortir força concentrades i, tot i que el rival va començar agafant una mica de ventatge, anotant 3 triples seguits vam aconseguir acabar el primer quart amb un parcial de 18-19.

No obstant així, la bona pressió del rival i la nostra precipitació ofensiva va permetre que el Palamós es nodrís de varis contratacs que el van portar a marxar a la mitja part amb una diferència de 10 punts favorables a elles.

Tot i així, el fet de tenir 10 minuts per ajustar aspectes ofensius, defensius i actitudinals, ens va permetre sortir amb molta força i aconseguir un tercer període de 15 a 6 a favor nostre que va per acostar-nos a només 1 punt abans d’arribar a l’últim període.

L‘últim període va ser decisiu en quant a gestió tècnico-tàctica fet que ens va permetre posar-nos a +6 a falta de 4 minuts per acabar el període. En aquest punt, el partit es va tornar una mica esbojarrat: les rivals ens van apretar i nosaltres vam abaixar els braços fins que vam poder parar el joc. En aquell moment, vam ajustar dos aspectes defensius, pujar els braços novament i, això ens va permetre recuperar moltes pilotes i anotar en opcions de primer i segon contraatac acabant amb un resultat favorable de +14.

En aquest punt, vull felicitar, amb majúscules, el treball que van realitzar els jugadores en tots i cadascun dels moments del partit tant, quan van estar a banqueta, com quan van estar a pista. Aquesta victòria és ben merescuda per les noies i, sobretot, és fruit dels entrenaments que estan realitzant setmana rere setmana.

 

 

Text: Núria Rabassa

Leave a Reply