Cadet Femení: CB Sant Gregori 32 – CB Llagostera 43

Partit que jugàvem contra les cueres del grup. A priori, havia de semblar un partit on poder treballar els nous conceptes que s’havien ensenyat durant la setmana d’entrenament i que, alhora, exigia un nivell de concentració alt en defensa. Doncs, jugar a casa del St Gregori no és fàcil i menys contra un equip que busca la seva primera victòria de la temporada.

Així, tot i que vam començar força dures, poc a poc ens vam desinflar i, vam començar a cometre errades pròpies de les quals se’n va aprofitar l’equip rival. Arribant a falta de dos minuts per acabar el partit amb només dos punts d’aventatge en el marcador. Aquest resultat demostrava que no estàvem fent les coses bé. Poc joc col·lectiu; pocs detalls als que prendre atenció i que marcàven la diferència en molts moments del partit i, poca actitud defensiva i ofensiva, en general.

Podem definir un partit amb molts alts i baixos i que, esperem, marqui un abans i un després, ja que portem arrossegant 3 setmanes que no ens acabem de trobar a pista.

La part bona del partit va ser que, quan semblava que el resultat es decantava pel rival, les noies van treure el carácter defensiu que realment tenim i vam poder recuperar 4 pilotes seguides que ens van donar l’aventatge d’11 punts que reflexa el resultat final.

Contenta per veure aquesta evolució de no abaixar els braços i, per contra, lluitar per treure el partit. Seguim treballant per millorar dia rere dia!

 

 

Text: Núria Rabassa

Leave a Reply