Cadet Femení: Club Basquet Grifeu 53 – CB Llagostera 50

Primer partit de la segona volta. Tot i que portàvem una bona dinàmica, des d’un inici sabiem que seria un partit complicat; tant pel rival, la pista, l’hora de joc i l’afició (que no ens esperàvem que n’hi hagués tanta).

Tot i així vam començar prou fortes; si que és cert que menys del que podria haver estat, però suficient per marxar a la mitja part amb una ventatge de +19 punts després d’haver atacat vs defenses individuals i zonals fetes pel rival.

Tot i el resultat, la consigna a la mitja part va ser de seguir jugant. D’anar a més, de seguir sumant i afegint més actitud i més superació. Aquest fet no és va cumplir. El rival va decidir fer un cara a cara amb la Laia i, això ens va descol•locar. En aquest moment, vam decidir que la pilota no havia de passar pel joc de la Laia i que la resta de 4 jugadores eren suficientment autònomes com per atacar, en aquest cas, un 4c4 i, la Laia, no havia d’esborrar-se, sinó treballar per rebre i crear moviment que obligués a les ajudes a estar atentes i alliberant espai de les companyes.

No obstant, ens vam bloquejar i vam començar a triar males de decisions com: deixar de botar abans d’hora, deixar de generar, estampar-se contra les rivals abans de fer el passe, moviment sense pilota escàs i un gran i llarg moment de males decisions que vam intentar parar i arreglar utilitzant dos temps morts al tercer quart que no van servir per tornar-nos al partit.

Si ve és cert que vam arribar als últims 30” amb un punt abaix en el marcador i vam tenir una última possesió que, una vegada més, va acabar per ser una mala decisió on ens vam estampar i vam perdre pilota. Les rivals van aprofitar i van culminar amb un contra atac que les va posar a +3 final de partit.

 

 

Text: Núria Rabassa

Leave a Reply