Cadet Masculí: Bàsquet Arbúcies 42 – CB Llagostera 75

Sisena victòria consecutiva del Cadet Masculí. Aquest dissabte, davant l’Arbúcies, els nostres nois van fer un pas endavant respecte a partits anteriors en els quals se sabien superiors i, lluny de fer el suficient esforç per endur-nos el partit, van treballar de valent per seguir aprenent i millorant. I és que en alguns trams de partit es va veure un Cadet en mode estel·lar, jugant molt bé a bàsquet, tant en atac com en defensa.

Els jugadors llagosterencs van sortir concentrats i dominant en el marcador. A la conclusió del primer període el resultat era de 10 a 15, i la sensació era que es podia treballar molt més en defensa, el que ens conduiria a atacar més fàcilment. Per això, al segon període van prémer l’accelerador per agafar un avantatge de 20 punts, que al descans es va reduir a 14.

A la mitja part el missatge era molt fàcil: responsabilitat individual i tancar el rebot per no possibilitar segones opcions. L’atac, en conseqüència, sortiria sol. I així va ser a la represa, amb un parcial de 6 a 25 que va deixar l’últim quart estèril d’emoció. Moments de molta lucidesa, sobretot en atac, duent a terme conceptes ensenyats a les últimes setmanes, com el mà a mà o els blocs directes.

Agrair a en Manel Ramírez, entrenador del PreMini A i jugador del Sènior, i a en Brahim, jugador del Sots21, els entrenaments que han dut a terme amb els nois el dimarts i el dijous. Bona feina.

Aquesta setmana  el Cadet rep el Farners C, equip que, com nosaltres, no ha perdut cap partit en aquesta lliga. Anirem a totes, ja que contra el Farners C vam encetar la temporada i, després d’anar guanyant tot el partit, vam acabar perdent d’un.

 

 

Text: Pol Figueras

Leave a Reply