Cadet Masculí: Bisbal Bàsquet 86 – CB Llagostera 46

El Cadet Masculí va visitar el passat dissabte a la tarda la pista del Bisbal Bàsquet. Malgrat que el resultat no va ser favorable pel nostre equip, que va sortir derrotat per 86 a 46, es van veure moments de lucidesa molt destacables i que omplen d’esperança el futur d’aquest equip.

Els primers minuts del partit van ser, probablement, els millors de la temporada del Cadet Masculí. Molta intensitat i treball en equip van fer que en atac el moviment de pilota fos molt clar i ataquéssim de manera molt clara i pautada. En defensa, però, vam ser una mica massa fràgils i, per aquest motiu, el període va acabar 21 a 17. El partit era realment bonic.

Aleshores, al segon i tercer quart els nostres jugadors van baixar un pèl la intensitat i, de mica en mica, els locals van anar fent forat en el marcador. Ser massa tous en defensa i l’encert de la Bisbal va permetre que la victòria es decantés clarament cap a casa.

Finalment, a l’últim quart els jugadors van entendre que el resultat no era important i van tornar a la bona tònica de l’inici del partit, fent que la diferència en el marcador no s’eixamplés.

Malgrat començar amb un ple de derrotes, el treball del Cadet Masculí està sent excepcional i els entrenadors estan molt contents de la feina de l’equip. Pel que hem vist, a la fase prèvia ens ha tocat el grup més complicat i, si seguim en aquesta bona línia, sabem que els bons resultats arribaran. Màxima confiança!

Leave a Reply