Cadet Masculí: CB Llagostera 56 – F.D. Cassanenc 48

Victòria treballada del Cadet Masculí en el derbi contra el Cassanenc dissabte passat al Pavelló. El resultat ajustat de 56 a 48 és una clara evidència de l’esforç que van fer els nostres jugadors per guanyar el partit, davant un rival molt millorat respecte al partit que vam fer durant la pretemporada, en el qual ens vam imposar per 5 punts. Conscients que un derbi sempre és un partit on s’ha de donar el 200% i sabent que l’equip rival, amb un molt bon entrenador, estaria molt ben treballat, el Cadet va mostrar la seva millor versió a la segona part després d’una primera bastant fluixeta.

Els nostres nois van sortir amb poca tensió i concentració, just al contrari que el rival, que ens va encaixar un 0 a 6 amb un tancar i obrir ulls. La resposta va venir amb les primeres rotacions. Parcial de 12 a 0 i passem a manar en el partit. No obstant això, i amb la lesió de l’Arnau, el Cassanenc va fer un pas endavant per marxar al marcador amb un avantatge seva de 6 punts.

10 minuts per xerrar i ajustar aspectes. A la segona part, minuts de molta qualitat dels nostres nois que capgiren ràpidament el marcador. Arribats a l’últim quart amb una diferència positiva de 2 punts, trenquem totalment el partit marxant de 9 punts a falta de 4 minuts per la conclusió. Sabem gestionar molt bé els últims compassos i ens emportem el derbi per 8 punts.

Cal felicitar els jugadors per la segona part que es van marcar, sobretot en els aspectes que vam comentar durant el descans, tant els d’actitud com els de joc. Un equip que va demostrar amb la segona part de dissabte passat que vol guanyar aquesta lliga. De moment, cinc de cinc i líders en solitari, amb un joc convincent i d’equip.

 

 

Text: Pol Figueras

Leave a Reply