Cadet Masculí: CB Llagostera 59 – CB Farners C 67

Primera derrota a la Segona Fase pel Cadet Masculí, que rebia el Farners C, equip que arribava a l’encontre també amb la condició d’imbatut. Teníem molt clar que aquest seria un partit clau i que hauríem de remar fort durant 40 minuts per endur-nos la victòria.

Com a referència, teníem el partit de la Primera Fase on vam perdre d’un punt en un partit que haguéssim pogut guanyar si no hagués estat per un mals minuts finals. Però el dissabte passat el Farners C es va presentar amb tres jugadors de qualitat que no hi eren en aquell partit.

Més dificultat, més repte, més satisfacció en assolir-lo. El partit va començar amb molta intensitat. Un alt ritme que nosaltres vam respondre amb un encert més enllà de la línia de 3, amb diversos triples de l’Arnau i en Carlos. Però el Farners C tenia un jugador amb molt de talent i amb total llibertat per arribar i llançar. Així va ser durant tot el partit i ens va costar molt aturar-lo.

Al descans arribàvem quatre avall, una diferència que vam pal·liar ràpidament en un tercer període el qual vam sortir endollats. Però quan comencen les rotacions és molt difícil mantenir el ritme a un bon equip com el Farners C, i un parcial desfavorable ens va allunyar del rival fins a 20 punts. No obstant això, no vam tirar la tovallola i conscients d’un partit de tornada i de l’average, vam saber reduir la diferència a 8 punts.

Bon partit dels nostres, que van mostrar actitud i caràcter i que ens servirà, a canvi d’altres partits sense història, per aprendre dels errors.

Lamentar, finalment, l’actitud d’alguns dels membres del Farners, tant jugadors com entrenador, en acabar al partit. Un comportament que no és digne del Farners, un club que té una gran estima pel bàsquet i que sempre ha mostrat un gran respecte a la pista.

 

 

Text: Pol Figueras

Leave a Reply