Cadet Masculí: CB Llagostera 64 – UE La Salle Girona 39

Tercer partit de la segona fase i tercera victòria del Cadet Masculí, aquest cop davant La Salle Girona que es va presentar amb només 6 jugadors (un d’ells no inscrit i que després l’àrbitre, un cop tancada l’acta, va permetre jugar), però amb força talent i bona tècnica individual.

Amb l’objectiu de sortir igual d’intensos que a l’últim partit contra el Banyoles i obrir ràpidament un forat en el marcador, el poc encert sota cistella i poc rodatge de partit -tres setmanes sense jugar- va fer que acabéssim els primers 10 minuts amb una avantatge de només 2 punts. Arreglant diversos aspectes com una bona circulació de pilota i ser agressius de cara a cistella, vam millorar el nostre atac i vam marxar al descans amb 10 punts de diferència.

A la segona part, la dinàmica positiva va provocar que a poc a poc ens anéssim escapant del marcador fins a assolir un còmode marge de 30 punts. Això i que ells van acabar amb tres jugadors a pista ens va permetre donar minuts a tothom.

Empatats al capdavant de la classificació amb el Farners C i havent superat el primer Tourmalet (ja ens hem enfrontat amb 3 dels 4 rivals més forts del grup), l’equip disposarà ara d’uns partits a priori més fàcils, amb la mirada posada en el derbi el dia 16.

 

 

Text: Pol Figueras

Leave a Reply