Cadet Masculí: CB Nou Caulès 36 – CB Llagostera 56

Partit fluix dels nostres nois davant un rival, el Nou Caulès, que és el cuer del grup i que tampoc donava molt de joc. Era un partit trampa per diversos factors: jugar a les 9 del matí, un pavelló fred i un rival que jugava a un ritme que no ens afavoria, ja que nosaltres ens caracteritzem per imposar un ritme i una intensitat alta. No obstant això, vam saber tirar el partit endavant i a mesura que avançava el matx ens vam anar imposant sobre la pista.

El primer quart va ser una mica desconcertant. Amb la consigna de sortir forts i intentar matar el partit en els primers 10 minuts, els nostres jugadors es van enganxar de seguida al ritme dels rivals i la diferència al final del primer període només va ser de +6. Amb aquesta diferència vam marxar al descans.

Després de parlar durant el descans sobre què hi havia en el partit, en el rival i a la pista, vam sortir al tercer quart decidits a obrir una escletxa al marcador. Així ho vam fer fins a arribar a un marcador de +16 que ens donava relativa tranquil·litat. En l’últim període, es va repetir el mateix fet que en l’anterior partit contra La Salle. Conscients que ells només eren 8 i tenien 3 jugadors amb 4 faltes, vam saber atacar encertadament fins a desgastar al màxim el rival. Finalment, diferència de +20 i minuts per a tothom.

Malgrat haver estat un partit fluixet, destaquem diversos aspectes positius de dissabte. El primer, que als entrenadors ens agrada que els nostres jugadors vulguin jugar a un ritme i intensitat alta i no caminant. En segon lloc, que està molt bé tenir les habilitats necessàries per tirar endavant partits feixucs com el de l’altre dia. En tercer lloc, sabem que som el rival a batre en aquest grup. I, finalment, la inquietud dels nens per buscar solucions quan les coses no surten bé i que no només esperin que els entrenadors els indiquin què han de fer. Aquest dissabte derbi, encarant-lo amb moltes ganes i il·lusió, ja que estem pel bon camí.

 

 

Text: Pol Figueras

Leave a Reply