Definits els calendaris de tots els equips del Club

Durant el dia d’ahir dilluns 24 vam conèixer els calendaris definitius dels equips del Club Bàsquet Llagostera que encara restaven sense conèixer els rivals amb els quals s’enfrontaran en competició. En concret, eren el PreInfantil Masculí, el PreInfantil Femení, el Mini Masculí i el PreMini Masculí que, finalment, debutaran oficialment el cap de setmana del 6 i 7 d’octubre.

La casualitat ha fet que cap d’ells debuti com a local i ho facin lluny del Pavelló Municipal Josep Mir. De fet, l’únic equip del Club que debutarà en competició oficial com a local serà el Cadet Femení, aquest dissabte 29 a les 9:30 hores contra la Unió Esportiva Cellera Amer. El PreInfantil Masculí dirigit per Xavi Garcia i Agus Hernàndez jugarà a la primera jornada a una pista complicada com és la del CEB Girona, el dissabte 6 a les 12 hores. Quant al PreInfantil Femení de Dídac Cortés i Roger Ruiz, serà el Bisbal Bàsquet el primer rival amb el qual es veuran les cares les nostres noies. Per tenir en acció el Mini Masculí de David Turró i Jonathan Luengo haurem d’esperar al dissabte 13, ja que durant la primera jornada de lliga els tocarà descansar. Finalment, el PreMini Masculí de Xavi Garcia i Manel Ramírez debutarà a la pista del CB Quart el dissabte 6 a les 9:30 hores.

Si desglossem cada un dels grups en els quals s’han vist enquadrats els nostres equips, el PreInfantil Masculí és el que li ha tocat el grup més nombrós, amb 12 equips: el Masmitjà-Ceset, el CB Farners, el CEB Girona, el Bàsquet Vilafant, el FD Cassanenc, el Vedruna Palamós, el CEEB Tordera, el BC Fontajau, el Bàsquet Lloret, el CB Adepaf i el CB Roses. El debut a casa serà el dissabte 13 a les 11 hores contra el Bàsquet Vilafant.

Passem al PreInfantil Femení, que li ha tocat un grup de 9 equips amb el Bisbal Bàsquet, el CB Olot, la Unió Girona, el CE Palamós, el CB Blanes, el FD Cassanenc, el CB Roses i el CB L’Escala. El primer partit a casa serà contra el CB Olot el proper dissabte 13 a les 11 hores.

Pel que fa al Mini Masculí, grup més petit el que li ha tocat durant la primera fase, amb el Cristinenc, el FD Cassanenc, el BC Palafrugell i La Salle Palamós com a rivals. Debutarà al Pavelló Josep Mir el dissabte 13 d’octubre a les 9:30 hores contra el Cristinenc.

Per acabar, el PreMini Masculí tindrà en el grup el Peralada, el FD Cassanenc, el CB Quart, el CE Palamós, el Vedruna Palamós, la Unió Vedruna, el CEJ Celrà, el CB Adepaf i el Ceset. Debut a casa el proper dissabte 13 d’octubre a les 9:30 hores contra el CE Palamós.

Tot i la publicació dels calendaris, aquests equips encara tindran l’últim cap de setembre per disputar partits de preparació. En canvi, el Cadet Masculí, el Cadet Femení, el Sots 21 Masculí i el Sènior Masculí debuten aquest dissabte 29, mentre que el Sots 25 Femení descansa.

Leave a Reply