El Club Bàsquet Llagostera és un club de bàsquet que té com a objectiu la formació tant esportiva com humana dels seus esportistes des de l’escoleta fins als equips sènior. Els valors intrínsecs que formen l’esperit esportiu (esforç, afany de superació, fair play, …) estan plenament incorporats dins la filosofia del Club.

L’essència del Club està basada en el suport al jugador tant en el vessant esportiu com en el personal. L’educació i el civisme tenen una importància cabdal tant a dins com a fora de la pista.

La qualitat esportiva dels equips és important, però molt més ho és la imatge que transmeten com a entitat els jugadors, entrenadors, pares i mares i totes aquelles persones vinculades al Club en tots els respectius estaments.

Filosofia del Club:

1. Ens agrada el bàsquet i els seus valors. Volem que els nostres esportistes aprenguin les habilitats pròpies del bàsquet, però també busquem la millora personal.

2. Vetllem per al compliment de la normativa. Promovem el respecte i utilitzem la competició com un mitjà de millora i creixement personal.

3. Volem que els nostres equips siguin integradors, tothom hi té cabuda.

4. Fomentem bons hàbits i aprenentatges, aprenem divertint-nos. Tots els nens/es, joves i adults poden jugar a bàsquet.

5. Els esportistes no són bons o dolents únicament pels resultats obtinguts en la competició, sinó per la manera de comportar-se en ella i com obtenim aquests resultats.

6. El nostre és un club que competeix en les lligues federades. Tot i això, no és l’objectiu principal que els nostres equips estiguin en les competicions de més nivell. Prioritzem que els esportistes estiguin en el seu nivell òptim de competència.

7. El nostre és un club amb vocació de servei públic. Estem oberts a tots aquells que vulguin practicar el bàsquet del nostre entorn més proper.

8. Tots els jugadors/es dels nostres equips, indistintament de l’equip o categoria tenen el dret de jugar. Prioritzem l’esforç i la dedicació per davant del talent.