Llagostera i Foment jugaran un partit amistós a Miami

El Foment Deportiu Cassanenc i el Club Bàsquet Llagostera han arribat a un acord perquè els seus equips Sènior Masculí disputin un partit amistós a Miami. El matx es jugarà a l’American Airlines Arena, casa dels Miami Heat de l’NBA, el proper 29 de febrer de 2019, horari encara per determinar. L’objectiu de l’encontre, en termes competitius, serà arribar en forma per encarar la recta final de la temporada. 

Tanmateix, que els dos equips es traslladin a Miami per jugar un simple amistós forma part d’una estratègia de màrqueting conjunta d’ambdós equips per expandir la seva marca més enllà de Catalunya. En els pròxims dies es realitzaran ofertes especials pels socis per assistir a Miami i poder viatjar amb l’equip. 

Amb aquesta acció, el Llagostera anhela captar fidels afeccionats americans i, amb una mica de sort, socis inversors que donin una empenta econòmica al Club. Segons Pol Figueras, responsable de comunicació del CBLL, “jugar a Miami és el primer pas pel nostre Sènior. El nostre objectiu final és arribar a jugar a tots els continents en els pròxims 12 mesos”. Per la seva banda, Gerard Nuell, responsable de comunicació del FDC Bàsquet, ha valorat molt positivament el matx però s’ha mostrat, també, cautelós. “Tenim jugadors amb molt talent i no ens agradaria que captadors de l’NBA se’ls poguessin quedar”; han estat les seves paraules. 

Leave a Reply