Mini Mixt: CB Llagostera 75 – Bàsquet Lloret Verd Samba Hotels 43

Primer partit de la nova temporada on l’objectiu que havíem marcat als jugadors era el de recuperar el ritme de competició que havien mostrat durant la temporada passada.

L’inici de partit ha estat marcat per la gran intensitat en defensa dels 5 jugadors titulars i la capacitat que han mostrat de córrer un cop es recuperava la pilota, fet que ens posava amb un 14-2 favorable acabats els primers 6 minuts.

La tònica ha estat la mateixa durant els 4 períodes següents i hem arribat al final de la cinquena part amb un resultat de 55-16.

Al sisè període ha arribat la devallada dels locals i això ha permès al Lloret recuperar un gran nombre de pilotes a camp ofensiu i sumar cistelles, per acabar aquesta part amb un parcial desfavorable de 4-13.

Durant els últims dos períodes els jugadors del Llagostera han tornat a pujar la intensitat, però la fatiga acumulada (conseqüència de ser 9 jugadors) i el bon paper dels visitants no ha permès ampliar més la diferència de punts final.

Per acabar, felicitar a l’Oriol Morcillo pel seu gran partit a nivell ofensiu (26 punts) i a en Kevin Ramos pel seu protagonisme defensiu i de direcció.

Hi ha molta feina a fer encara, però el començament no ha pogut ser millor!

Estadístiques d’equip:
– Tirs lliures: 7/18.
– Triples: 2 (Gerau i Kevin).
– Faltes personals: 21.

 

Text: Manel Ramírez

Leave a Reply