Mini Mixt: CB Sant Narcís U12D 72 – CB Llagostera 30

Partit molt complicat el que es va trobar l’equip Mini al pavelló del Sant Narcís; la superioritat física dels rivals i la falta de jugadors (degut a que l’Emma Ramírez i l’Èlia Rabert van anar a ajudar a l’Infantil Femení) van provocar que se’ns fes molt complicat poder competir contra els locals des d’un bon principi (primer període: 5-0).
Tot i així, el segon període va resultar ser completament diferent al primer, vam aconseguir jugar com la setmana passada amb 1 contra 1 i prenent bones decisions, amb ritme i ganes de competir (resultat: 2-12).

Però va resultar ser un miratge ja que a partir de llavors i inexplicablement, els llagosterencs van abaixar els braços i els locals ens van passar per sobre en tots els aspectes del joc.

Es pot entendre que un equip sigui millor tècnicament, tàcticament o físicament que el teu. El que no es pot tolerar és que l’equip contrari et superi en ganes de jugar, i això és just el que va passar aquest dissabte.

Marxem amb un mal gust de boca de Sant Narcís, però esperem que amb els entrenaments d’aquesta setmana aconseguim motivar de nou als jugadors i que no ens torni a passar el mateix que a l’últim partit en tot el que resta de temporada!

Per acabar, felicitar al Sant Narcís pel bon partit que van realitzar.

Estadístiques d’equip:
Tirs Lliures: 1/7.
Triples: 1 (Oriol).
Faltes personals: 3.

 

Text: Manel Ramírez

Leave a Reply