Mini Mixt: Salle FD Cassanenc 64 – CB Llagostera 58

Tercer partit de lliga, venint de perdre el partit anterior vs Sant Narcís de 42. Hem jugat vs Cassà, una pista dificil i sempre amb jugadors que destaquen.

Sabíem que seria difícil de guanyar, però si tots posàvem una mica de la nostra part es podia competir, i això hem demostrat fins la primera meitat, on anàvem 30-33 guanyant. El nostre joc estava sent bastant bo i, tot i fallar bàsquets fàcils i mereixent-nos més, hem guanyat la primera part, però en defensa estàvem donant molts espais i Cassà perdonava bàsquets fàcils.

El cinquè quart també ha anat bastant bé, tot i deixar sols a molts jugadors de l’altre equip, que seguien perdonant (4-11).

La sisena part ha sigut la pitjor, on seguíem deixant tirs molt sols, i en atac perdíem pilotes i no jugàvem a res, pujant la pilota mirant el terra i amb massa bot tota l’estona. Això s’ha notat amb un parcial de 10-2. He hagut de demanar temps perquè no anàvem bé en defensa. Aquest quart l’hem acabat 16-4.

Al setè quart, en atac seguíem igual, però sort que hem fet una bona defensa i no donàvem bones opcions de tir (5-0).

I per acabar, un últim quart on sabíem que havíem d’anar al màxim i això hem fet, tot i que hem seguit fallant tirs alliberats (9-10).

Els rebots han estat molt importants, i aquí també ha estat la diferència, on la noia més alta de l’altre equip ha fet 22 punts després de rebots.

Total: 64-58
Triples: Adrià(3) Gerau(1)
Tirs lliures: 2/9

 

Text: Manel Ramírez

Leave a Reply