Pre-Infantil Masculí: CEB Girona 60 – CB Llagostera 59

Un cop més, partit frec a frec amb el CEB Girona, que no es va decidir fins el darrer segon, igual que els dos precedents viscuts aquesta temporada, deixant totalment oberta la competició per la tornada.

A diferència dels partits anteriors, però, aquest cop no vam donar l’oportunitat al rival d’agafar el control del partit, situant-nos amb avantatge des del 2n període fins al 7è.

Realment es va veure un pas endavant molt significatiu respecte els anteriors partits contra ells, però el Girona també ha evolucionat, i a casa seva ens van perjudicar els nervis en el moment decisiu.

El 7è període va resultar determinant, on el Girona va aconseguir capgirar el marcador després de què tinguéssim 10 punts d’avantatge.

Al comptar només amb dos temps morts, no el vam demanar al 7è període per poder disposar d’un temps mort al final del partit, però no sabem si una gestió diferent dels temps morts hauria donat millor rendiment.

Vam arribar al darrer minut ja amb el marcador final de 60-59, amb el Girona amb bonus, i aquí els nervis lògics de la situació ens van portar a fallar 6 tirs lliures després de treure 3 faltes.

Continuem aprenent d’aquestes situacions i aquestes experiències, i arribarem a la 2a volta amb totes les opcions de guanyar la competició d’A-3, que ens jugarem sobretot a la pista del Lloret i a casa contra el Girona, amb el bàsquet average present.

 

Text: Xavi Garcia

Leave a Reply