Pre-Mini Masculí A: CB Llagostera 64 – CB Farners 68

Dues cares les viscudes aquest dissabte amb el Farners, un equip que ens va guanyar de 30 a casa seva, i amb qui vam poder estar competint per la victòria fins el final.

L’equip va fer un pas endavant important en atac, però en defensa vam ser superats sobretot durant la 1a meitat per un jugador força ràpid del rival que no aconseguíem aturar.

Tanmateix, l’actitud en defensa en aquest tram no era l’adequada per part de tothom, i a cada atac el Farners trobava una situació de superioritat. Això és va traduir en un parcial de 26-47 durant els 5 primers períodes.

Afortunadament, vam fer un pas endavant, no només en defensa, sinó en atac. Es va veure una millora significativa en el joc per conceptes, jugant més oberts, jugant millor sense pilota, i prenent millors decisions amb pilota.

Un cop vam atacar amb sentit i ritme, i vam lluitar en defensa i en el rebot, mantenint-nos amb el pit entre pilota i cistella, i deixant una mica més de distància als jugadors ràpids de l’equip rival, la dinàmica del partit va canviar radicalment, amb un parcial en els 3 últims períodes de 38-21 a favor nostre (20-3 en els últims 6 minuts).

Destaquem sobretot el partit de l’Oriol Morcillo, que està fent una evolució molt destacada aquesta temporada després de 2 anys sense jugar a bàsquet, i en aquest partit ja va dur a terme bastantes passades amb una mà sobre bot en situacions de contraatac, concepte que només vam poder treballar a d’escalfament previ al partit i que hem de seguir treballant als entrenaments.

Abans de finalitzar la temporada, ens queda millorar encara més l’hàbit d’anar tota l’estona al “vaig i torno”, fer més ús de les portes enrere i l’intercanvi de posicions sense pilota, i millorar el que puguem la mecànica de tir, per poder arribar a Mini amb garanties, però sobretot ser constants al llarg de tots els minuts de cada partit.

 

Text: Xavi Garcia

Leave a Reply