Pre-Mini Masculí A: CB Quart – Grues Cruz 71 – CB Llagostera A 25

El Pre-Mini va visitar dissabte els que seran els sots-campions de província de Pre-Mini d’aquesta temporada.

Un equip que ja coneixíem, tant de la 1ª fase com del partit d’anada, i al qual ens hem anat apropant paulatinament al llarg dels mesos: -67 el primer partit, -50 el segon i -46 aquest tercer.

No obstant, no seria intel·ligent per part nostra guiar-nos pel marcador, i no fer una lectura crítica del partit.

Per una part, es va veure una evolució molt important en defensa, sent capaços de defensar cada cop millor el primer bot de jugadors que tenien una molt bona arrencada, i mantenir el pit sempre entre pilota i cistella, quan fa poques setmanes ens precipitàvem per voler robar constantment la pilota.

En aquest sentit, també es va veure un creixement important al balanç defensiu, taponant diversos llançaments en situació de contraatac del rival, i un millor equilibri en el rebot que en partits anteriors.

Tanmateix, ens queda molt de treball per fer en la vessant ofensiva. Cada setmana fem alguna millora en aquest sentit, però és un aspecte que sempre ens costa més de millorar que el defensiu, i vam tenir forces dificultats tant en l’ocupació dels espais, com en l’execució i presa de decisió de les passades, així com més manca d’encert en el llançament que als últims partits, on havíem fet un pas endavant en aquest aspecte.

Per una banda, la manca d’encert després de l’aturada per Setmana Santa entra dins de la normalitat, però per altra banda, encara ens quedem de vegades aturats sense pilota dins de l’ampolla, o demanem la pilota cridant al jugador que la té, quan sabem que la manera més fàcil d’atacar en aquesta categoria és jugant espaiats i oberts, per tal de permetre el 1c1 del jugador amb pilota, i guanyar l’esquena amb portes enrere sempre que en tinguem l’oportunitat.

Una setmana més, el més important és que seguim aprenent, vivint experiències que com a equip estan sent molt enriquidores, més enllà del resultat, i hem de gaudir al màxim cada setmana de tenir l’oportunitat de jugar davant d’aquests equips, que ens obliguen a donar sempre el màxim i a fer un pas endavant cada dissabte.

Totes aquestes experiències les carreguem a la motxilla que anem omplint amb els anys de formació, i tot suma de cara als propers anys.

Toca gaudir d’aquestes 4 jornades restants, i arribar a Mini amb la màxima formació possible!

 

Text: Xavi Garcia

Leave a Reply