PreInfantil Femení: CB Llagostera 42 – Prisco-CB L’Escala 36

Victòria molt important per adonar-nos que completant un partit bo tant en atac com en defensa podiem ser competitives tot el partit.

Al principi sabiem que elles eren 6 jugadores, però que havíem de guanyar pels nostres pròpis mèrits.

Vam començar amb un gran encert en accions de tir completament soles, i això, sumat a la gran implicació en la pressió “Pinya”, vam poder robar moltes pilotes que ens va fer anar a la mitja part amb un 31-19.

Però per petites desconnexions, en el rebot defensiu i el gran nombre de faltes comeses per part nostra, ja no teníem la mateixa intensitat defensiva que a la primera part.

En conclusió, crec que un partit per haver guanyat de més punts, si no fos per la desconnexions en defensa de la segona part.

Partit a pista sencera, que ens dóna idea que hi ha més espai tant en atac com en defensa i, per tant, hem d’estar molt alerta, sobretot a les ajudes del costat contrari.

Per últim, felicitar l’equip per la victòria, per no cometre el mateix error de l’anada, quan ens apretaven en el marcador ens vam seguir fent fortes per mantenir la distància i acabar guanyant el partit.

Ara dues setmanes sense partit, però pendents del pròxim partit a Roses que ès igual o més important que aquest.

 

Text: Roger Ruiz

Leave a Reply