PreInfantil Femení: CB Olot Lava 80 – CB Llagostera 34

El dissabte vam anar a la pista de l’Olot sabent que seria un partit molt complicat, però que teníem opcions i que les havíem d’aprofitar.

Vam iniciar el partit concentrades i dins del partit, treballant molt bé les ajudes de costat contrari i parant la jugadora amb pilota en els contraatacs. Però el nostre desencert durant gran part del partit va fer una diferencia de 20 punts a la mitja part.

Problema principal, vam pensar massa en l’actuació arbitral, ja que l’equip contrari era molt intens en defensa ficant moltes mans, però fins arribar un punt que alguna de les nostres jugadores es podria haver fet mal. A partir d’aqui vam fer un “reset”, vam parlar i vam arribar a la conclusió que pensant en l’arbitratge no guanyariem el partit. Es va notar, vam fer en els dos ultim períodes un 17- 15, el qual vam veure que el nostre partit era aquell i no els de les altres parts.

L’actuació arbitral no és excusa, per no haver treballat els conceptes explicats tant amb la Núria el dimecres, com els altres dies.

Per últim felicitar a les jugadores en els tirs lliures, ja vam fer un 5 de 8, el qual millora el percentatge de les setmanes anteriors.

Seguim treballant, ara vénen els partits important en els qual s’ha de veure el que hem estat treballant durant la setmana.

 

Text: Roger Ruiz

Leave a Reply