PreInfantil Masculí: Bàsquet Vilafant 67 – CB Llagostera 58

El PreInfantil Masculí va visitar el Vilafant, club amb el que ja vam disputar un partit molt igualat a Llagostera el passat mes d’octubre, i que sempre té equips ben treballats.

En aquesta ocasió, ens vam trobar un partit molt similar, amb molta igualtat en el joc, però amb més encert per part seva al llarg dels primers períodes que, juntament amb alguns moments de baix nivell defensiu, va fer que arribessin a tenir 15 punts d’avantatge.

Tal com ha passat en altres partits, va ser a partir de la 6ª part quan vam començar a posar-nos realment les piles i a dominar, reduïnt la diferència fins a 4 punts, però amb aquests equips això no és suficient. Són equips molt complets, que no s’arronsen quan veuen que el rival s’acosta, sinó que en els moments decisius posen una marxa més, i és el que ens va passar al 8è període.

És important que seguim treballant per ampliar el ventall de recursos dels jugadors, i que sortim mentalitzats des del primer minut, sense excepció a cap dels períodes, per tal de no haver de fer la feina a l’últim moment.

L’equip continua avançant setmana rere setmana, seguim sent competitius a cada partit, però hi ha molt de marge de millora, molt de talent, i podem arribar a més!

 

 

Text: Xavi Garcia

Leave a Reply