PreInfantil Masculí: CB Adepaf 72 – CB Llagostera 53

El PreInfantil Masculí va visitar l’Adepaf, un equip del nostre nivell, que va sortir molt més despert d’inici.

Lluny del bon partit dut a terme a Cassà el passat 1 de desembre, el rival va arrencar amb molta més energia i la manca de bones decisions en atac, on va predominar l’individualisme, van propiciar un parcial inicial de l’Adepaf, que vam paliar una mica amb un temps mort, però tot i així la diferència es va continuar eixamplant al llarg dels primers minuts.

Mica en mica vam anar millorant i acostant-nos al joc que sabem fer, però l’Adepaf no afluixava, a través d’un joc d’atac sols basat en el passar i tallar, on es necessita molta concentració per part de tots els jugadors per defensar els talls, com molt bé ja vam fer a Cassà.

Vam arribar al descans 19 punts avall, i la segona meitat ja va ser una altra història, tal com havia succeït en partits anteriors. Una segons meitat intensa, amb una bona defensa i bones decisions en atac, bones passades, on els jugadors alts van agafar cada cop més protagonisme.

El resultat va ser que en aquest segon tram de partit vam poder frenar el passar i tallar del rival, i vam empatar el conjunt dels 4 últims períodes, mantenint la diferència de 19 punts al final del partit.

Toca ser molt més curosos als entrenaments, estar tots concentrats el 100% del temps, i ser conscients que en aquest nivell necessitem que tots els jugadors convocats estiguin plenament centrats amb la tasca que toca fer tant en atac com en defensa per ajudar l’equip. Tenim equip per competir amb gairebé tots els equips d’aquest nivell. Ens ho hem de creure!

Text: Xavi Garcia

Leave a Reply