PreInfantil Masculí: CB Farners 105 – CB Llagostera 53

Partit per oblidar el viscut aquest dissabte a Sta. Coloma, davant de l’equip amb més ventall de recursos tècnico-tàctics d’aquesta lliga.

Sabíem que seria un partit complicat, tenint en compte el bon moment del Farners i les absències per lesió i malaltia de l’Iker i en Biel Mariné, però el vam afrontar amb l’objectiu de seguir millorant aquells aspectes amb els que tenim dificultats les últimes setmanes.

No obstant, vam trobar-nos força espessos en atac, amb dificultat per prendre bones decisions davant d’un equip que pressionava molt bé des del servei de fons.

Vam intentar revertir la situació amb un temps mort i al descans, però no era el dia. Ens va costar dur a terme els conceptes que habitualment surten als entrenaments i a altres partits, i l’encert en el tir no va ser el d’altres ocasions.

De ben segur que aquest partit ens serà molt útil per continuar treballant amb totes les ganes d’encarar el tram final de la competició amb els equips del nostre nivell amb millors garanties.

La setmana vinent rebrem el Lloret, amb qui vam fer un molt bon partit d’anada, a casa nostra on sempre fem un bon paper. Aquests partits com el de Sta. Coloma segur que ens seguiran ajudant a créixer!

 

 

Text: Xavi Garcia

Leave a Reply