PreInfantil Masculí: CB Llagostera 32 – B.C. Fontajau 83

El PreInfantil Masculí va rebre aquest dissabte un dels colíders de la competició, el Fontajau. Un equip molt ben treballat, amb jugadors força complets, i amb un joc d’atac molt ben organitzat.

És un d’aquells partits que a dia d’avui encara ens vénen grossos. Tot i així, vam anar creixent a nivell defensiu al llarg del partit, sobretot a la defensa del fort joc interior rival i a la lluita del rebot. De rebre tots els punts del rival en cistelles de 2 a la primera meitat, vam passar a la segona a rebre’n algunes més de 3, fruit del bon treball defensiu en el joc interior que va obligar al Fontajau a buscar més tirs exteriors. Tot i així, el seu gran nivell ofensiu va fer que això no fos un handicap per ells a l’hora de mantenir el mateix nivell d’anotació.

A nivell ofensiu, anem millorant el joc sense pilota i el ritme de joc, però ens falta millorar força l’execució de les passades i triar la més adequada a cada moment, perquè el rival no la intercepti. Hem de seguir treballant, també, les finalitzacions a l’interior per tal de millorar l’encert a prop de cistella amb el canvi d’alçada de la categoria. Tenim jugadors alts que poden ser un diferencial a Pre-Infantil, i n’hem de treure el màxim partit possible a nivell ofensiu. A nivell defensiu hem de fer un pas endavant quant a comunicació i actitud per part de tots els jugadors, ajustant les ajudes i els canvis quan calgui.

Seguim treballant i fent passos endavant!

El resultat final va ser de 32-83.

 

 

Text: Xavi Garcia

Leave a Reply