PreInfantil Masculí: CB Llagostera 47 – Masmitjà-CESET 78

El PreInfantil Masculí va rebre aquest dissabte el Masmitjà-CESET, un dels colíders del grup.

La dinàmica del partit va ser pràcticament una rèplica de l’anada. En aquella ocasió vam perdre de 26 punts la 1ª meitat i de 6 la 2ª, i en aquesta la diferència a la 1ª meitat va ser de 23 punts i a la 2ª de 8.

Un cop més, el Masmitjà-CESET per una banda ens va agafar desprevinguts amb un concepte tàctic que no esperàvem trobar-nos en aquesta categoria: blocs indirectes. Molts talls els van completar a través de blocs indirectes, mentre per la nostra banda encara no hem donat als jugadors els recursos defensius necessaris per defensar-los.

Tot i així, creiem que va faltar agressivitat defensiva en general, i concentració, en molts minuts del partit, en els quals hi havia jugadors que havien de ser a tot arreu.

Tenim recursos que els hem entrenat i dut a terme a altres partits (1c2, vaig i torno…), per poder fer dubtar més l’atac i poder provocar més recuperacions. Quan defensem, hem de tenir la voluntat de provocar lluites, i llençar-nos a per la pilota quan en tenim l’ocasió o ens l’ensenyen, i si fem una ajuda fer-la amb la contundència que toca.

Quant a atac, va millorar força el joc sense pilota, i es van veure alguns 1c1 més que les últimes setmanes. Cal fer un pas endavant a l’hora d’intentar rebre en el joc interior, acabar de guanyar l’esquena del defensor a través del contacte, i que la pilota arribi al moment adequat per finalitzar forts. Tothom ha de ser partícep de l’atac en tot moment.

Per altra banda, ens va costar en alguns moments inclús posar la pilota en joc, quan els defensors del Masmitjà-CESET ens van apretar. Volem desmarcar-nos defugint del contacte, i això cada cop és menys viable. Tenim també eines per rebre la pilota fixant el defensor i canviant el ritme. Les hem d’utilitzar.

Respecte al cos tècnic, hem de fer autocrítica, i reconèixer que ens va faltar capacitat de ràpida reacció davant d’aquestes situacions. Vam reaccionar massa tard, quan el rival ja havia marxat al marcador. D’aquestes situacions n’hem de seguir aprenent.

Finalment, desitjar que en Bru Postigo es recuperi el més aviat possible, després d’haver estat absent per malaltia aquesta setmana.

El proper dissabte ens toca anar a Sta. Coloma, on buscarem fer un nou pas endavant!

 

 

Text: Xavi Garcia

Leave a Reply