PreInfantil Masculí: CB Llagostera 48 – Bàsquet Vedruna Palamós 77

El PreInfantil Masculí va rebre el colíder del grup, el Vedruna Palamós, un equip amb molt de talent ofensiu i ben treballat a nivell de tècnica individual.

A l’anada aquest partit ens va venir gros, sense poder aturar els seus jugadors clau. En aquesta ocasió, però, la sensació va ser molt diferent, i una mostra d’això va ser arribar tan sols 1 punt avall al final dels primers 10 minuts.

Mica en mica es van veient els fruits del treball setmanal, i en aquesta ocasió ens vam posar les piles des del minut 1, sense especular esperant la remuntada als darrers períodes com en partits anteriors.

En aquest cas, però, cada vegada que aconseguíem un parcial favorable, trobàvem un equip davant amb 5 jugadors molt complets i capaços d’anotar en qualsevol moment.

Ens queda molt per treballar encara, sobretot quant a tècnica i tàctica individual, però l’evolució fins ara de l’equip és molt positiva. Mostra d’això és que en els 3 primers partits de la 2ª volta hem millorat el resultat respecte a l’anada amb equips com el CEB Girona, el Vilafant i el Vedruna Palamós.

Felicitem tots els jugadors que, després d’una bona setmana d’entrenaments, van estar implicats i concentrats dins del partit a cada minut jugat, i esperem que en Nil Rodríguez es recuperi ben aviat per poder-se reincorporar a la dinàmica de l’equip.

 

 

Text: Xavi Garcia

Leave a Reply