PreInfantil Masculí: FD Cassanenc 59 – CB Llagostera 60

Derbi emocionant el viscut aquest matí a Cassà, on el PreInfantil s’enfrontava a un equip amb molt de talent.

Els minuts inicials han estat predominats pel nerviosisme per part de les dues bandes, i en el nostre cas manca d’actitud a l’hora de lluitar el rebot i ser agressius en atac a prop de cistella.

El Cassanenc feia un bon joc sense pilota, i teníem dificultat per aturar els seus talls.

Tot i així, el marcador ha anat frec a frec fins al 6è període, on els locals ens han fet un parcial que ens ha fet arribar als últims 10 minuts 10 punts avall.

Arribats a aquest punt, tots els jugadors estaven plenament convençuts que es podia aixecar el partit, i amb una gran actitud defensiva i bones decisions en atac hem finalitzat la 7a part 3 punts amunt.

L’últim període ha estat un tram competit de tu a tu per part dels dos equips, que finalment ens ha conduït a la pròrroga.

Ja en el temps addicional, el partit s’ha decidit en un cara o creu, que en aquesta ocasió ha estat favorable a nosaltres, tot i que el nivell dels dos equips estava força equilibrat.

Destaquem el bon ambient viscut, tant per part de jugadors com de famílies i entrenadors, així com l’actitud de donar-ho tot per part de tots els jugadors després d’una excel·lent setmana d’entrenaments.

Cal seguir treballant en aquesta línia i millorant els diferents conceptes ofensius i defensius que estem incorporant aquesta temporada.

Ara ve una setmana de descans, abans d’anar a Figueres el dissabte 15, on ens esperarà l’Adepaf.

 

 

Text: Xavi Garcia

Leave a Reply