PreMini A: CB Adepaf Blanc 70 – CB Llagostera 50

El PreMini A va visitar l’Adepaf Blanc en un partit en què ambdós equips buscàvem la primera victòria de nivell A. A l’Adepaf Blanc ja el coneixíem de la temporada passada, i és un equip que està evolucionant molt positivament.

Per la nostra part, vam fer un pas endavant molt important en quant a aixecar la vista mentre botem, i gràcies a això vam poder trobar moltes més avantatges en atac que en partits anteriors, ja que sempre tenim companys i companyes que corren ràpid cap endavant mentre pugem la pilota al camp d’atac.

Els primers minuts de partit van estar marcats per la superioritat rival però, ja que van anar més al rebot i defensivament ens van dificultar molt el joc de 1c1. Va ser quan vam fer un pas endavant en l’aspecte defensiu i en la lluita del rebot, així com la millora esmentada en la visió durant el bot, que vam poder dominar alguns parcials i situar-nos a només 4 punts de diferència a falta del darrer període de 6 minuts (54-50).

Tot i així, vam arribar a la 8ª part amb l’únic quintet que podíem treure a pista, ja que anàvem amb 8 jugadors/es, i això ens va condicionar, doncs precisament els que millor s’estaven movent sense pilota, els que més ho estaven donant tot per recuperar-ne, i aquells que més s’esforçaven per aixecar la vista mentre botaven eren els que estaven a la banqueta.

Això ens va portar als entrenadors a prendre una decisió complicada, però que creiem que serà útil per transmetre els valors que volem transmetre a l’equip: vam treure a pista els 3 jugadors de la banqueta, els quals van disputar 5 parts i mitja. Tot i acabar l’últim període amb cap punt anotat, aquells/es que més es van esforçar per fer un pas endavant quant a joc d’equip són els que van acabar el partit dins la pista.

Aquest dissabte rebrem el Quart, equip que coneixem de la primera fase i que ocupa la 1ª posició provincial. Esperem seguir fent passos endavant per tal de ser cada setmana més competitius!

 

 

Text: Xavi Garcia

Leave a Reply