PreMini A: CB Llagostera A 45 – Escolàpies Figueres 10-09 71

El PreMini A va rebre l’Escolàpies de Figueres, club que sempre compta amb bons equips de PreMini, i que en aquesta ocasió van estar molt sòlids des del començament fins el final del partit.

Per part nostra, vam fer un pas endavant molt important en quant a actitud i ritme de joc, començant des del minut 1 a defensar amb la intensitat que sabem, amb ganes de tenir la pilota, no deixant anotar amb facilitat, i saltant pels rebots.

Respecte a l’atac, vam millorar la presa de decisions, i ens falta continuar treballant la millora de les passades, el joc sense pilota, i l’encert a prop de cistella.

Vam arribar 7 punts avall al descans, en un partit de tu a tu en tot moment, però als minuts decisius vam afluixar, el rival realment va lluitar per la victòria, va estar encertat quan tocava, i el partit va acabar amb una diferència al marcador que creiem que no plasma el que es va viure a la pista, a diferència dels dos partits anteriors, on clarament els rivals van tenir forces minuts de superioritat envers a nosaltres.

Hem de continuar el nostre camí, treballant els conceptes a millorar, i seguint aprenent dels millors equips d’aquesta categoria, sigui quin sigui el resultat de dissabte.

Ara una setmana de descans, abans de tornar dissabte 2 a Figueres, per jugar amb l’Adepaf Blanc!

Text: Xavi Garcia

Leave a Reply