PreMini Masculí A: C.B. Llagostera A 51 – CB Quart Grues Cruz 101

El PreMini A va rebre l’actual líder de la província de Pre-Mini, el CB Quart, amb qui ja havíem coincidit a la primera fase de la competició. Un luxe, un cop més, haver pogut jugar amb un gran equip, ben treballat i conjuntat, i que mostra un nivell molt superior a la resta d’equips d’aquesta generació.

Teníem com a objectiu, per aquest partit, seguir posant en pràctica els conceptes treballats al llarg de la setmana, i mostrar una millora respecte al partit del passat mes d’octubre. Els objectius es van assolir amb escreix. Al partit de fa 4 mesos ens hi vam trobar amb moltes dificultats sobretot en atac, on vam anotar 17 punts, mentre en aquesta ocasió l’equip n’ha anotat 51, que suposa la màxima anotació rebuda pel rival al llarg d’aquesta temporada.

L’actitud per part de tothom va ser excel·lent, i s’ha de felicitar a tots els nens i nenes de l’equip, per seguir igual de motivats i amb l’actitud de continuar evolucionant al llarg del partit, independentment del marcador, mentre assistíem a una autèntica exhibició ofensiva per part del Quart, els quals han estat molts minuts sense fallar un sol dels triples intentats.

Mica en mica ens anem adaptant al ritme de nivell A, i en tan sols un mes i mig en aquesta nova fase, es va veient un increment de la velocitat en l’execució dels fonaments tècnics i de la presa de decisions per part de tothom, que només és possible vivint aquestes experiències cada dissabte.

S‘ha fet una millora significativa quant a presa de decisions en els 1c1, executant cada vegada més varietat de finalitzacions diferents, així com moviment sense pilota, tant acompanyant les penetracions per doblar possibles pilotes, com duent a terme portes enrere. A cada partit aconseguim llançar amb més freqüència en situacions d’avantatge i no amb dos o tres defensors al damunt, i anant a recuperar l’atacant quan ens supera sense perseguir-lo amb el braç.

És d’aquells dies que podem marxar amb el cap ben alt d’haver fet tot el que vam poder. Ara toca seguir aprenent per arribar més ben preparats als propers partits!

 

 

Text: Xavi Garcia

Leave a Reply