PreMini Masculí A: CB Llagostera 59 – FD Cassanenc 9

Últim partit de la fase prèvia i finalment certificada la plaça a nivell A, per així poder competir amb els millors equips de la província.

Els minuts inicials de partit han estat molt marcats per la diferència de nivell, donat que tots els jugadors del Cassanenc eren de primer any. Això ha provocat una relaxació dels locals, que tot i anar ampliant la diferència de punts, durant les tres primeres parts no han jugat al ritme que han demostrat en partits anteriors contra Vedruna Palamós o Peralada.

A més, abans d’arribar a la mitja part, ens hem trobat amb una situació que ja vam viure fa unes setmanes contra el Celrà, i és que si els jugadors del Llagostera defensaven pressionant, els Cassanencs no podien ni treure la pilota de fons.

Per això, hem decidit treballar i potenciar la el treball defensiu del jugador amb pilota i sense pilota, renunciant a robar la pilota de les mans de l’atacant, i només fer-ho tallant passades (treballant així les línies de passada).

Han anat passant els períodes i els nostres jugadors s’han anat sentint més còmodes en defensa i això ha propiciat que trobessin molt bones opcions en atac després de tallar passades, aixecant el cap, veient companys sols i augmentant el ritme.

Finalment i en conclusió, partit molt útil en l’aspecte defensiu que segur que ens ha ajudat a encarar el torneig a Vic del dia 6 i el primer partit a nivell A pels nostres jugadors. Tot i això, cal seguir treballant i donar-ho tot!

 

 

Text: Manel Ramírez

Leave a Reply