PreMini Masculí A: CB Llagostera A 49 – CEB Girona Negre 73

El Pre-Mini A ha rebut, aquest matí, el CEB Girona Negre, un equip amb molt de talent que ha mostrat una millora molt significativa des de pre-temporada fins ara.

Malgrat el resultat final, es pot dir que hem jugat el millor partit de la temporada amb força diferència. El ritme de joc per part dels dos equips ha estat molt alt, i en aquest aspecte ens hi hem adaptat en els dos últims mesos. Ara sí que podem competir de tu a tu al llarg de tots els minuts amb aquests equips quant a ritme.

Mica en mica es van veient els fruits del treball setmanal. En el cas d’avui, hem pogut veure un augment de la velocitat d’execució i de presa de decisions a nivell d’atac, molt més visió perifèrica durant el bot, i molt bon moviment sense pilota, respectant les distàncies i fent portes enrere en alguns moments.

Quant a la defensa, hem sortit agressius des del primer minut, cosa que ens ha faltat a algun altre partit. Des de l’inici, hem estat tots els jugadors i jugadores molt actius, amb gana de pilota i de voler-la a recuperar. S’han vist moltes lluites favorables a nosaltres, amb tothom llençant-se al terra, i moltes recuperacions a través del “vaig i torno”, fet que ens ha permès poder jugar tant contraatacs com situacions de penetrar i doblar.

Cal seguir, per la nostra banda, continuar dotant l’equip de més recursos, tant ofensius com defensius, per seguir progressant i ser capaços de competir cada vegada amb més garanties amb tots els equips d’aquest nivell.

Felicitem especialment l’Èlia Rabert que, després de debutar ahir amb el Pre-Infantil Femení amb jugadores 3 anys més grans que ella, poques hores després ha protagonitzat una defensa excel·lent amb el Pre-Mini.

La setmana vinent descansem, ja que el partit amb el St. Feliu s’ha posposat i el jugarem el 13 d’abril.

 

 

Text: Xavi Garcia

Leave a Reply