PreMini Masculí A: CB Llagostera A 64 – CB Adepaf Blanc 58

Primera victòria d’aquesta temporada a nivell A i fita important pel club, que aconsegueix la primera victòria d’un Pre-Mini al màxim nivell provincial en els darrers 6 anys.

Després d’una setmana intensa, amb una derrota contundent al camp de la Salle Palamós, vam poder adonar-nos de quins eren aquells aspectes que havíem de millorar per poder ser més competitius als següents partits.

A partir d’aquí, vam enfocar l’entrenament de divendres amb els objectius de millorar el balanç defensiu en transició, i el més important de tot, recuperar el somriure i la confiança després de 11 derrotes consecutives.

Després d’un treball sobretot mental amb el grup en aquest sentit, hem afrontat el partit amb l’Adepaf amb la millor actitud de tota la temporada, al llarg sobretot de les 7 primeres parts.

S’ha vist la intenció d’arribar a tapar tots els tirs per part del rival, per part de tots els jugadors i jugadores, i un salt qualitatiu important per part d’alguns en quant a posar en pràctica nous conceptes en que s’han vist obligats a sortir de la zona de confort.

Especialment, felicitem a l’Èlia, que en un sol partit ha fet fins a 3 millores a nivell ofensiu: més equilibri i bombeig de la pilota en el tir exterior (4 triples anotats), millor lectura de joc i presa de decisions, i finalitzacions fins a sota de la cistella.

Així també, felicitem a la Lucía, que ha pujat la pilota en diverses ocasions amb dos defensors pressionant la pilota, a l’Oriol, que ha fet una millora en el bot, ritme de joc i presa de decisions excel.lent, i a en Roger, que s’ha tornat a trobar la seva rapidesa i agressivitat cap a cistella, combinant-ho amb passades als companys quan tocava.

Finalment, felicitem també a en Kevin, que ha dut a terme una excel.lent defensa en moment importants del partit al jugador que més mal ens va fer al partit d’anada.

Cal seguir treballant en la millora ofensiva en molts aspectes, seguir dotant als jugadors de més recursos, però el camí és aquest, i sobretot ser constants els 48 minuts, ja que a la vuitena part ens han retallat força diferència i el marcador ha quedat més ajustat del que indica la superioritat que s’ha vist a pista.

Dissabte vinent rebem el St. Feliu, en partit ajornat, abans de fer un parèntesi per Setmana Santa.

 

Text: Xavi Garcia

Leave a Reply