PreMini Masculí A: CB Llagostera A 64 – CB Adepaf Groc 14

El PreMini va rebre l’Adepaf Groc, un equip de primer any que, de ben segur, anirà creixent al llarg dels propers mesos.

Es va notar força la diferència d’edat i físic, en aquest cas, però tot i això vam aconseguir fer un pas endavant en aquests tipus de partit respecte a la temporada passada, i vam continuar enfocant-nos en els nostres objectius individuals i col·lectius fos quin fos el resultat, amb la finalitat d’anar augmentant la confiança de tothom i millorar aquells aspectes que creiem que s’havien de polir respecte als partits anteriors.

De mica en mica tothom va fent un pas endavant. Segurament és el partit amb més encert ofensiu d’aquesta generació des que van començar a jugar a bàsquet fa tres anys, aspecte que sempre havia estat un handicap important per aquest equip, més caracteritzat per la bona actitud defensiva.

Es va fer un pas endavant molt important en el balanç atac-defensa, anant molt més ràpid a defensar el servei de fons del rival que en els últims partits, i en atac també es va fer un pas endavant força significatiu, ocupant molt bé els espais fora de 6,25 per part de tothom, i posant en pràctica diferents fonaments de tècnica individual, sense por a fallar.

Aquest és el camí a seguir!

Finalment, el resultat va ser de 64-14.

 

 

Text: Xavi Garcia

Leave a Reply