PreMini Masculí A: Escolàpies Figueres 10-09 77 – CB Llagostera 47

El Pre-Mini A ha visitat l’Escolàpies, on ens ha fet molt de mal un jugador força ràpid que no hem sabut aturar.

Per part nostra, es juga tal com s’entrena, i a l’haver-nos focalitzat en la millora de les passades, el joc sense pilota i la tecnificació del tir, hem perdut part de l’agressivitat defensiva, que ha de ser el nostre tret característic si volem competir.

Com a nota positiva, podem dir que s’han vist millores molt significatives en els conceptes que s’estan treballant. Després de tan sols dues setmanes de tecnificació del tir, on encara som només a la part de l’agafament de la pilota i de la posició dels peus, hem aconseguit anotar 7 llançaments exteriors per part de 6 jugadors diferents per primera vegada en tota aquesta fase, amb el millor percentatge d’encert que s’ha vist mai en aquest equip, habitualment caracteritzat per la falta d’encert en el llançament.

D’altra banda, s’han vist moltes portes enrere, encara amb més pilotes perdudes de les que voldríem, però ja hem fet el pas de no quedar-nos els 5 oberts sense generar avantatges sense pilota, sinó que ens atrevim a anar cap a sota guanyant l’esquena del defensor.

Hi ha hagut una part que ha estat on hem aixecat més el cap, hem pres més decisions, hem fet la passada adequada a cada moment, i amb la força i al lloc adequat, fet que ens ha conduït a guanyar aquest període per 9 punts de diferència.

Sabem quin és el camí per competir amb tothom, es van veient millores setmana a setmana, i falta acabar de ser sòlids i regulars els 48 minuts, i creure’ns realment que el que sabem fer és suficient per competir de tu a tu amb la gran majoria d’equips.

Aquesta setmana vinent tornem a jugar dimecres, en el partit ajornat davant del segon millor equip de la província, la Salle Palamós. Hem de plantar cara i lluitar els 48 minuts, demostrant com som capaços de defensar, i seguir millorant setmana a setmana tècnico-tàcticament en atac com estem fent.

 

Text: Xavi Garcia

Leave a Reply