Publicats els primers calendaris

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha publicat avui dimecres els primers calendaris oficials de les competicions territorials de Girona corresponents a la temporada 2018/2019. Els equips del Club Bàsquet Llagostera que ja coneixen els seus rivals són el Sènior Masculí, el Sots 25 Femení, el Sots 21 Masculí, el Cadet Masculí i el Cadet Femení. Periòdicament, s’aniran publicant en els propers dies la resta de calendaris dels nostres equips: el PreInfantil Masculí, el PreInfantil Femení, el Mini Masculí i el Pre Mini Masculí.

La competició dels cinc equips que ja tenen calendari començarà el cap de setmana del 29 i 30 de setembre. De fet, els tres equips masculins estrenaran la competició el dissabte 29, tots com a visitants. El Cadet Masculí serà el primer a debutar al Pavelló dels Saioners de Santa Coloma de Farners a les 10:45 hores contra el Farners C. A les 17:30 h, el Sènior Masculí jugarà a la pista del Fontajau i el Sots 21 Masculí ho farà a Torroella de Montgrí. El Sots 25 Femení, per la seva banda, descansarà durant la primera jornada i debutarà la següent setmana, el diumenge 7 amb un derbi a la pista del Cassanenc. Serà el Cadet Femení el primer equip a jugar al Pavelló Josep Mir, contra La Cellera-Amer el dissabte 29 a les 12:30 h.

Més detalladament, el Sènior Masculí es veurà les cares a la fase prèvia amb el Fontajau, el Farners B i l’Escolàpies de Figueres. Debutarà a casa contra el Farners B el diumenge 7 d’octubre a les 17:00 h. Per la seva part, el Sots 25 Femení s’ha vist enquadrat en un grup on es troba el Cassanenc, La Vall d’en Bas, el Fontajau i el Banyoles. No serà fins a la quarta jornada, el 21 d’octubre a les 16:30 contra el Banyoles, que el nou equip femení no debutarà com a local. Quant al Sots 21 Masculí, el grup el conformen el Torroella, el Salt, l’Arbúcies, l’Hostalric A i el Palafolls. Debutarà al Pavelló Josep Mir el diumenge 7 d’octubre just després que el partit del Sènior Masculí, a les 18:45 h contra el Palafolls. Pel que fa el Cadet Masculí, s’enfrontarà a la primera fase al CESET, La Bisbal, el Tordera, L’Escala, el Roses, el Farners C, La Vall d’en Bas B i el Banyoles. El primer partit com a local serà el dissabte 6 d’octubre contra La Vall d’en Bas B a les 12:00 h. Finalment, el Cadet Femení es creuarà a la primera fase contra el Fornells B, La Bisbal, La Cellera-Amer, l’Olot C i l’Escolàpies de Figueres.

En els propers dies, i en la mesura que la FCBQ els vagi publicant, informarem sobre els calendaris de la resta d’equips del Club.

Leave a Reply