Sots25 Femení: AE Fornells 86 – CB Llagostera 34

Partit complicat vs. l’equip que segurament serà campió de lliga.

Amb el sots-25 ens vam enfrontar, després de dues setmanes treballant, vs. un equip molt complet. Amb 12 jugadores de les quals m’agradaria destacar-ne’n quatre.

Tenint en compte els resultats que estava fent el Fornells sabiem que seria un partit complicat en el que ho hauriem de lluitar absolutament tot. I així va ser. Començant amb un gran parcial, vam haver d’aixecar els braços i seguir lluitat, però, tot i retallar distàncies en algún moment, ens va ser molt difícil defensar a un rival que, val a dir, era molt ràpid i, físicament estàven molt millor que nosaltres.

Per això, a la mitja part, vam posar una zona 2-1-2 molt pressionant que ens va permetre recuperar pilotes i sortir al contra-atac. Tot i així, la seva fortalesa defensiva, no ens permetia anotar amb cap facilitat i, això, es va veure reflexat en el tercer quart on cap dels dos equips va anotar durant els primers 5 minuts de joc.

No obstant, l’entesa del rival i el seu potencial defensiu ens va fer mal en els moments en què no arribàvem a anotar i elles tenien opció a fer el contra-atac.

Tot i el resultat final, cal dir que estem començant a anar per bon camí. Seguirem apretant i treballant als entrenaments, ja que esperem obtenir els resultats desitjats a la segona volta, part de la competició on ens trobarem còmodes físicament i tècnico-tàcticament parlant.

ACTA

 

 

Text: Núria Rabassa

Leave a Reply