Sots25 Femení: B.C. Fontajau 75 – CB Llagostera 24

Aquest dissabte el Sots25 Femení del Club Bàsquet Llagostera va visitar la pista del B.C. Fontajau. Conscients que ens enfrontàvem a un dels equips més forts de la fase prèvia, l’equip va intentar sortir a la pista a seguir buscant el joc que tenia la intenció de fer.

Les nostres van sortir prou satisfetes pel paper que van fer. Mica en mica anem assumint aspectes que venim treballant aquestes setmanes. Cal recordar que el Sots25 té una plantilla molt curta i, a més, a dia d’avui, té tres jugadores lesionades, i un parell més amb intenses molèsties.

A destacar que, per segon partit consecutiu, dues jugadores del Cadet van donar un cop de mà, implicant-se com si de la seva pròpia plantilla es tractés! Enhorabona per elles, per l’actitud i sacrifici mostrats!

Durant el partit es va veure com, per molt que la nostra actitud va ser la d’anar-hi, sense arrugar-nos, el nivell tècnic i físic de l’equip de Fontajau era superior al nostre. El resultat final va ser de 75-24.

Volem felicitar les jugadores per l’actitud mostrada, i animar-les a seguir creient en el que fem i a seguir treballant com fins ara. La progressió, a ulls nostres, està essent evident!

ACTA

Leave a Reply