Sots25 Femení: CB Campdevànol 70 – CB Llagostera 45

Partit que disputàvem amb 5 jugadores del sots-25 i 3 cadets. Essent un total de 8 jugadores i davant d’un rival que va fer 40 minuts de zona ens va costar molt entrar en el partit. Tot i així, els ajustos ofensius davant d’una zona molt tancada ens va permetre anotar un total de 8 triples posant-nos a només 15 punts de diferència al marcador abans de l’inici del tercer període.

No obstant això, la mala dinàmica dels entrenaments (essent poques) i, l’esgotament físic ens van passar factura a l’hora de fer el balanç defensiu contra un equip que sabia molt bé córrer el contra-atac. A més a més, les nostres errades ofensives i defensives van afavorir a augmentar la diferència en el marcador.

Tot i així, m’agradaria destacar l’actitud de lluita que van tenir tant les 5 jugadores del sots-25 com les 3 cadets que van pujar a ajudar a l’equip el qual ens va permetre retallar distàncies en certs moments del partit.

Personalment penso que és un partit que, a la segona volta, i tenint a totes les jugadores sots-25, podem donar-li la volta.

ACTA

 

Text: Núria Rabassa

Leave a Reply