Sots25 Femení: CB Llagostera 38 – CESET 59

Partit que jugàvem amb dos sots-25 i 7 cadets amb el que ja ens plantejàvem un partit complicat pel fet de les diferències d’edat entre les rivals.

No obstant això, vam sortir a aprendre i crèixer com a jugadores i, plantejant el partit com un 5è entrenament setmanal, vam buscar treballar: (a) en defensa: pressió tota pista després de bàsquet vs. jugadores amb més bàsquet a les esquenes; (b) en atac: verticalitat a cistella buscant jugar l’extrapass segons les ajudes.

D’aquesta manera, el treball fet ens va permètre arribar a la mitja part amb només 9 punts de diferència al marcador a favor de les rivals. No obstant això, vam voler seguir treballant per poder revertir el resultat però, la poca rotació, el cansament afegit del cap de setmana i, la diferència de joc va permetre a les rivals recuperar 3 pilotes seguides acabades en contraatac.

Finalment, tot i un últim quart ajustat, la diferència era evident i, tot i que vam seguir treballant fins al final no vam poder endur-nos el partit.

A destacar l’esforç que han fet les 7 cadets les quals després d’haver disputat el seu partit el dissabte a la tarda, van assistir al partit de diumenge per seguir creixent i aprenent. Una actitud de 10, l’esforç i el sacrifici que han posat ha permès obtenir un resultat que, tot i no ser favorable, ha estat evolutiu respecte a la primera volta.

ACTA

 

Text: Núria Rabassa

Leave a Reply