Sots25 Femení: CB Llagostera 48 – Bàsquet Vall del Terri 38

Primera victòria de la temporada. Partit molt irregular, amb moments de molta intensitat i moments de descontrol i falta de connexió a pista. Moltes errades i presa de decisions poc encertada, en molts moments i per part dels dos equips.

Vam començar a una forta activitat defensiva que ens va permetre recuperar moltes pilotes acabant el primer quart amb un 13 a 9. Aquesta diferència es va donar en gran part del partit que, tot i que les rivals van aconseguir empatar al tercer període, vam ser capaces de revertir-ho, pujant la intensitat defensiva (intensitat que havíem baixat a l’inici del tercer període) i buscant noves opcions en el joc ofensiu.

Val a dir que les rivals tenien un parell de jugadores molt grans que ens van guanyar el joc del rebot en moments puntuals però, que la intensitat demostrada a la primera mitja pista aconseguia que poguéssim nodrir-nos de contra-atacs i que les rivals no poguessin generar cap joc en estàtic, en molts moments del partit.

Tot i que encara queda molt per treballar, a poc a poc ens anem ajustant a la categoria i al joc col·lectiu dos aspectes que en els que encara tenim mancances però que ahir es van veure suplides per una gran actitud i autoexigència de les jugadores.

ACTA

 

 

Text: Núria Rabassa

Leave a Reply