Sots25 Femení: CB Llagostera 53 – CB Bescanó 62

Partit d’evolució. Vam començar amb moltes errades defensives i generant poc joc en atac, fet que ens va portar a acabar el primer quart amb un 9 – 21. Malgrat la diferència d’11 punts que es va donar en diferents ocasions del partit, vam saber anar corregint les errades que cometíem en atac i, sobretot, les errades que feiem en defensa (va ser el que més ens va perjudicar).

A mida que anàvem ajustant-nos i sol·lucionant els entrebancs amb els que ens trobàvem vam aconseguir arribar a l’últim quart amb només 5 punts de diferència els quals vam poder revertir arribant els últims 2-3 minuts de partit amb igualtat al marcador.

Tot i així, el cansament i la falta d’encert (les decisions presen potser no van ser les més adequades) per part nostre i, dos triples per part de les rivals, ens van fer baixar els braços i acabar amb 8 punts de diferència.

Només puc felicitar a les jugadores que van fer un gran esforç i van estar lluitant tot el partit. També felicitar a l’afició que ens va animar i, en molts moments, va ser partícep del partit que vam viure.

És el primer pas per seguir treballant i, sobretot per a la segona volta encarar resultats molt més positius.

ACTA

 

 

Text: Núria Rabassa

Leave a Reply